Nový ČeskoSlovenský MC & CS Portál
Číst diskuzi
 Tisk diskuze
Hey
Kanibal
1. Na servery mám nick Hey
2. Mám 16 rokov.
3. Na cs-craft hrám len chvilu
4. Mc hrám od verzie. ani neviem od ktorej
5. Portálu by som bol nápomocný ...
6. Adminom chcem byť, lebo chcem pomahat ostatnim hracom
7. Mám skúsenosťi z adminovaním. skusenosti mam kamarat je admin
8. Mať original MC je len vaše + nemam
9. Banlist mám čistý/pár banov mam čistý
10. Doplňujucí text mam rad Kiku Grin

nerwous15
trošičku si si mohol nechať záležať na úprave tejto žiadosti... btw. to všetko, čo budeš robiť, tak len tak odflákneš, žeby bolo? neviem, dva krát sa mi to nepáči...

tvoj piaty bod, tá nápomocnosť, neviem, ale nenapísal si toho viac, než by od teba server očakával?

6. bod - ako si to pomáhanie predstavuješ?

7. bod - tie skúsenosti... to sa akože naňho pozeráš a už všetko vieš? áno, v niektorých situáciach sa to takto naučiť dá, ale na MC? alebo to hlbšie rozveď, aké sú tie tvoje skúsenosti?

desiatka, chápem, trošku humoru, ale túto vec by si mal brať podstatne vážnejšie...

suma sumárum, jediné, čo mi na tebe nevadí je asi ten tvoj nick... prípadne, som veľmo zvedavý na to, že ako sa budeš obhajovať Angry

--edit... ako tak pozerám, tak moja "sťažnosť" je dlhšia, než tvoja žiadosť...

emrOon
Táto žiadosť sa mi vôbec nepáči. Ak ti na tých adminských právach naozaj záleží tak by si si na tej žiadosti dal záležať. Toto vidím tak na 2 minúty práce. Máš druhú možnosť sa predviesť a vytvoriť novú žiadosť na ktorej trošku popracuješ. Cool A to že máš rád Kiku nie je nový vec ju ma rád každý Wink

Slady
Myslím, že tu bolo zhrnuté všetko. 5. bod nenapísaný, tie skúsenosti nič moc a odfláknuté.

MeO
Myslím že povedali všetko za mňa Sad. Skús to nabudúce.

Kika
Skús to o týžden, bud aktívny a uvidí sa.

Zamietnutý.

Přejít na fórum:
Pridajte Sa
Kdo je on-line
Hosté on-line: 3

Členové on-line: 0

Registrovaní členové: 2,256
Nejnovější člen: Randyhes
Shoutbox
Pro přidání zprávy do shoutboxu, musíte být přihlášeni.

06/11/2024 16:52

22/11/2023 10:04
Zdravím priateľov! Na počesť výročia nášho online kasína www.luckydrop.pro dáva vám najlepšie promo kódy pre spiny bez vkladu! Ponáhľam sa Vás informovať o vašom individuálnom propagačnom kóde na

29/06/2023 14:55
Доброго времени суток господа . Предлагаем Вашему вниманию изделия из стекла для дома и офиса.Наша организация ООО «СТЕК

09/05/2023 18:30
Доброго времени суток товарищи . Предлагаем Вашему вниманию изделия из стекла для дома и офиса.Наша организация ООО «СТЕ

09/05/2023 01:41
Приветствую Вас товарищи . Предлагаем Вашему вниманию изделия из стекла для дома и офиса.Наша организация ООО «СТЕКЛОЭЛ?

Anketa
Aké servery chcete do budúcnosti?

Fun
Fun
20% [1 Hlas]

Deathmatch
Deathmatch
40% [2 Hlasy]

GunGame
GunGame
0% [0 Hlasy]

Deathrun